08.12.2014

Chip Card a.d. potpisao je ugovor o partnerstvu sa kompanijom Meawallet


 
MeaWallet (Norveška) i Chip Card a.d. (Srbija) sklopili su ugovor o partnerstvu za područje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Oslo, Norveška – 9. decembar 2014. MeaWallet i srpski procesor za platne kartice Chip Card a.d. danas su objavili da su potpisali ugovor o partnerstvu. Chip Card će pružati MeaWallet usluge mobilnog novčanika klijentima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

"Partnestvom sa MeaWallet-om možemo proširiti našu ponudu, pružajući postojećim i budućim korisnicima jedinstven i potpun doživljaj mobilnog novčanika koji uključuje NFC i cloud-based način plaćanja, tokenizaciju i Host Card emulaciju. Pozdravljamo MeaWallet kao našeg glavnog strateškog partnera u sferi mobilnog plaćanja.", navela je Vesna Džudović,direktor Chip Card-a.

MeaWallet tehnološka platforma je već integrisana sa Tieto Card Suite sistemom koji Chip Card koristiti prilikom pružanja usluga. Partnerstvo uključuje preprodaju svih usluga MeaWallet mobilnog novčanika; sve vrste platnih kartica, poklon kartice, loyalty kartice, različite vrste karata, ID, pristup i članske kartice.

Chip Card a.d. će klijentima pružati usluge mobilnih i NFC plaćanja baziranih na MeaWallet tehnologiji i licencama za MasterCard Cloud Based Payments (MCBP), Visa Cloud-based payments (VCP) i MasterPass.

"Pozdravljamo ulazak kompanije Chip Card a.d. u MeaWallet krug partnera. S obzirom da je naša usluga mobilnog novčanika već stekla veliki interes u regionu, srećni smo što možemo da podržimo Chip Card u njihovom nastojanju da postanu lider na lokalnom tržištu mobilnog plaćanja. Zajedno težimo da pružimo korisnicima jednostavnu i sigurnu uslugu mobilnog novčanika.", naveo je Lars Sandtorv, direktor MeaWallet-a.

Više informacija
Lars Sandtorv, direktor MeaWallet-a, +4790955111, lars.sandtorv@meawallet.com
Vesna Džudović, direktor Chip Card-a, +381113040970, office@chipcard.rs

O Chip Card-u

Sa oko 30% tržišnog učešća, Chip Card a.d. predstavlja jednog od vodećih procesora platnih kartica na teritoriji Srbije. Kompanija je osnovana 2004. godine na inicijativu Udruženja banaka Srbije i 12 banaka koje su koristile usluge Procesing centar pri Udruženju banaka Srbije.

Strategija kompanije je da po nižim cenama pruži usluge procesiranja visokog kvaliteta i da svojom fleksibilnošću i prilagodljivošću zadovolji različite zahteve korisnika. Chip Card a.d. konstanto teži da usavrši sve aspekte svog poslovanja.

Za više informacija, molimo posetite www.chipcard.rs

O MeaWallet-u

MeaWallet - " Jedan svet - Jedan mobilni novčanik " - nudi najsigurnija i najisplativija rešenja mobilnog novčanika, sa fokusom na celokupni ekosistem; finansijske institucije, IT / Provajdere sigurnosnih rešenja, različite šeme plaćanja itd. Sa partnerima kao što su IBM, Abnote, Tieto, Chip Card, Elavon, MasterCard i Visa, mi garantujemo visok kvalitet i brz put ka tržištu. Mi verujemo da svi provajderi usluga treba da budu u mogućnosti da svojim klijentima ponude usluge mobilnog novčanika i to bez velikih ulaganja tehnološka i operaciona rešenja. Razvijajući mrežu poslovnih partnera, MeaWallet je proširo svoje poslovanje na međunarodno tržište.

Za više informacija, molimo posetite www.meawallet.com