18.10.2014

Menadžment


NADZORNI ODBOR

Miljan Mališ, Predsednik Nadzornog odbora Chip Card-a

Diplomirao na Elektrotehničkom faklutetu Univerziteta u Beogradu.
Gospodin Miljan Mališ je radio na sledećim poslovima:

1996 - 1998 – komunikacioni inženjer u IT kompaniji IBIS-SYS, Beograd
1999 - 2004 – Zamenik generalnog direktora i Generalni direktor kompanije IBIS-SYS (kupljene od strane Siemens Business Services)
Mart 2007 - 2008 – Generalni direktor u kompaniji Pexim Cardinfo d.o.o.
Jul 2008 – do sad – Direktor u kompaniji Asseco SEE Beograd, član Nadzornog odbora Asseco Jugoistočna Evropa


Srđan Dželebdžić, član Nadzornog odbora Chip Card-a. Diplomirao na Fakultetu za menadzment Zaječar - Beogradski univerzitet.
Radio je na sledećim pozicijama:

2003 - 2005 – menadžer prodaje u IT kompaniji IBIS-SYS, Beograd, Srbija (kupljene od strane Siemens Business Services)
2005 - 2007 – menadžer prodaje u kompaniji Pexim Cardinfo d.o.o.
2007 - 2008 - član Nadzornog odbora u kompaniji Pexim Cardinfo d.o.o.
2008 – do sad – Direktor u kompaniji Asseco SEE Beograd


Nenad Subotić, član Nadzornog odbora Chip Card-a i Regionalni direktor prodaje, Asseco Jugoistočna Evropa

Nenad je Regionalni direktor prodaje u kompaniji Asseco Jugoistočna Evropa – regionalni lider u pružanju usluga plaćanja.
Ekspert u platnoj industriji sa više od 15 godina iskustva, radio je na različitim pozicijama od prodaje do razvoja novih proizvoda.
Nenad je demonstrirao svoje iskustvo kroz uspešnu implementaciju brojnih rešenja na rezličitim tržisštima.

Regionalni bankari su spremni da iznova rade sa Nenadom i njegovim timom na novim projektima i stvaranju novih vrednosti za svoje klijente.
Nenad je diplomirao na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu. Oženjen je i otac je jedne ćerke.
 

Dobrivoje Ćosić, član Nadzornog odbora Chip Card-a, diplomirani inženjer elektrotehnike i savetnik Izvršnog odbora Banke poštanska štedionica. Tokom dosadašnje karijere radio je na različitim pozicijama u ministarstvu odbrane Republike Srbije.

U Banci poštanska štedionica do sada je radio na pozicijama pomoćnika direktora Sektora za bezbednost i internu kontrolu i pomoćnika direktora Sektora za poslovnu mrežu.

Nenad Bungin je imenovan za direktora funkcija Upravljanje Mrežom i Stanovništvo sa statusom člana Izvršnog odbora Vojvođanske banke decembra 2017. godine. Ovlašćen je i odgovoran za organizaciju, koordinaciju, kontrolu i nadgledanje aktivnosti sledećih poslovnih funkcija i sektora unutar Banke: funkcija Proizvodi i segmenti stanovništva, funkcija Upravljanje mrežom, sektor Razvoj biznisa, analitika i CRM.
 
Široku i plodonosnu karijeru u okviru bankarstva g. Bungin je započeo u Pro Credit Banci na poslovima Savetnik za poslove sa stanovništvom, a zatim u Banci Intesa, gde je obavljao poslove Specijaliste za planiranje i kontrolu. Svoj profesionalni put g. Bungin nastavio je u Intesa Leasing, gde je obavljao poslove Direktora sektora za Plan i kontrolu, a zatim u Banci Intesa gde je bio na poziciji Direktora sektora za Upravljanje mrežom. Tokom 2012. godine g. Bungin bio je član Izvršnog odbora (CFO) Intesa Leasing.

OTP Grupi, OTP Banka Srbija, pridružio se marta 2017. godine i obavljao poslove Direktora direkcije za Razvoj poslova.
G. Bungin je završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, a masterirao na Brunel Univerzitetu u Londonu (MSc in International Money, Finance and Investment).
 


MENADŽMENT FIRME


Vesna Džudović, Izvršni direktor Chip Card-a
Vesna Džudović je iskusni menadžer sa preko 25 godina radnog iskustva u industriji plaćanja, bankarstvu i na tržištu platnih kartica.

Pre Chip Card-a, radila je u Beobanci, Komercijalnoj banci, Banci Intesa i Udruženju banaka Srbije. Kao savetnik na različitim projektima, radila je za nekoliko drugih banaka u Srbiji. Učestvovala je u osnivanju procesing centra u okviru Udruženja banaka Srbije iz koga je 2004. godine proizašao i formiran Chip Card.

Kao deo tima učestvovala je u uspostavljanju DinaCard ekosistema i drugih strateških projekata na tržištu platnih kartica Srbije. 


Marko Ranković, Izvršni direktor Chip Card-a

Marko Ranković je bankarski stručnjak i predavač, fokusiran uglavnom na procesiranje online transakcija. Preko šest godina radio je u kompaniji Euronet Worldwide na različitim poslovima: od upravljanja projektima, konsaltinga do upravljanja rizicima. Tokom njegovog boravka na SAS Institutu, svojim iskustvom i znanjem pomagao je brojnim bankama da unaprede svoje poslovanje u oblastima upravljanja rizicima, sprečavanju zloupotreba, analize podataka itd. U Telenor banci Srbija bio je zadužen za upravljanje projektima vezanih za platne kartice, bankomate, procesing transakcija, personalizaciju platnih kartica. Marko trenutno radi u kompanii Chip card kao izvršni direktor. Osim profesionalne karijere, Marko je profesor strukovnih studija i naučni saradnik na Institutu ekonomskih nauka.