Nemate Web Shop a ni Website a Kupci bi Platili Online?

Kako radi PayByLink ?

PayByLink je usluga kojom putem web portala trgovci ili pružaoci usluge kreiraju siguran link s nalogom za plaćanje koji mejlom šalju kupcu. Link vodi na sigurnu stranicu za prihvat kartičnog plaćanja, gde kupac unosi podatke svoje kartice i obavlja plaćanje tačnog iznosa koji je dogovorio s trgovcem.

1

Korak 1

Trgovac i klijent dogovaraju plaćanje, putem bilo kojeg kanala.

2

Korak 2

Trgovac se loguje u PayByLink portal i upisuje potrebne podatke za plaćanje – iznos, opis i druge podatke

3

Korak 3

Trgovac putem portala šalje generisani link kupcu na email

4

Korak 4

Kupac je klikom na link usmeren na sigurnu stranicu za plaćanje gde unosi podatke sa platne kartice i obavlja transakciju. Iznos je definisan od strane trgovca i ne može se menjati

Prednosti usluge PayByLink

  • Brzo dostupno – bez integracije

  • Jednostavno korišćenje

  • Bez troškova razvoja web shopa

  • Sigurno plaćanje za vaše kupce

Poslujte preko interneta već danas i ugovorite PayByLink sa gratis integracijom i 2 meseca bez naknade za održavanje!

Pišite nam ili nas pozovite za neobavezujuću ponudu !

Popunite ovu formu ili zakažite sastanak putem telefona +381 30 40 906

Ovim izjavljujem da sam vlasnik ove e-mail adrese i saglasan sam da primam komercijalne informacije elektronskim putem od kompanije Chip Card koja je dio grupacije Asseco South Eastern Europe. Pružanje informacija u kontakt formi/slanjem mail-a i davanje saglasnosti za primanje komercijalnih informacija elektronskim putem od grupacije Asseco South Eastern Europe je dobrovoljno, ali je takođe neophodno za primanje istih. Imam pravo da pristupim svojim ličnim podacima i da ih ispravim. Podaci su dostupni drugim kompanijama u okviru grupacije Asseco South Eastern Europe (uključujući i one sa sedištem van EEP-a).

Lični podaci sadržani u gore navedenoj kontakt formi biće obrađeni u cilju odgovaranja na upite, slanja ponuda i u Ovim izjavljujem da sam vlasnik ove e-mail adrese i saglasan sam da primam komercijalne informacije elektronskim putem od kompanije Chip Card koja je dio grupacije Asseco South Eastern Europe. Pružanje informacija u kontakt formi/slanjem mail-a i davanje saglasnosti za primanje komercijalnih informacija elektronskim putem od grupacije Asseco South Eastern Europe je dobrovoljno, ali je takođe neophodno za primanje istih. Imam pravo da pristupim svojim ličnim podacima i da ih ispravim.

Podaci su dostupni drugim kompanijama u okviru grupacije Asseco South Eastern Europe (uključujući i one sa sedištem van EEP-a). Lični podaci sadržani u gore navedenoj kontakt formi biće obrađeni u cilju odgovaranja na upite, slanja ponuda i u marketinške svrhe. Kliknite ovde da biste videli našu Politiku privatnosti.

Ako želite da se vaši kontakt podaci obrišu, molimo pošaljite zahtev na dpo@chipcard.rs, navodeći podatke koji su popunjeni u kontakt formi prilikom registracije /slanjem mail-a.