Istražite naše dodatne tehničke funkcionalnosti!

Plaćanje putem linka

PayByLink usluga omogućava sigurnu naplatu robe i usluga putem interneta kroz generisanje linka za plaćanje koji se dostavlja na email krajnjem korisniku.Ovaj jednostavan proces olakšava trgovcu i krajnjem korisniku online prodaju/kupovinu omogućujući im fleksibilniji kontakt, povećanje prometa i eliminaciju potrebe za ulaganjem vremena i novca u izradu web stranice i kompleksne integracije. Sve ovo se postiže bez potrebe za dodatnim ulaganjima u IT infrastrukturu.

Kontaktirajte nas Pročitaj više
Plaćanje putem linka - Paybylink
Automatska Pretplata - recurring naplata

Automatska Pretplata

Reccuring payment usluga poboljšava trgovcu online prodaju kroz ponavljajuća mesečna plaćanja i olakšava naplatu ka krajnjim korisnicima. Ova praksa omogućava krajnjem korisniku olakšanu kupovinu, pri čemu je plaćanje automatizovano kako bi se izbeglo nepotrebno opterećivanje korisnika. Česti primeri ove prakse su: pretplata na online kurseve, pristup premium sadržaju na raznim platformama ili članarinama.

Kontaktirajte nas

Čuvanje Podataka Kartice za Svaku Narednu Kupovinu

Čuvanje podataka kartice krajnjeg korisnika u aplikaciji usluge omogućava bezbedno i olakšano korišćenje kartice prilikom kupovine, bez potrebe za ponovnim unošenjem podataka. Korisnik može sačuvati informacije o kartici na webshop-u, u mobilnoj ili drugoj aplikaciji, čime se skraćuje proces plaćanja u budućnosti.

Kontaktirajte nas
Čuvanje Podataka Kartice za Svaku Narednu Kupovinu - card on file

Upoznajte naše eksperte

eksperti za ecommerce

Milan Petrović

Account Manager at Chip Card

Uroš Katić

Account Manager at Chip Card

Upoznajte naše eksperte

ekspert za ecommerce Milan Petrović

Milan Petrović

Account Manager at Chip Card

ekspert za ecommerce Uroš Katić

Uroš Katić

Account Manager at Chip Card

Prijavite se za uslugu:

Popunite ovu formu ili zakažite sastanak putem telefona +381 30 40 906

Chip Card nudi platformu za postupak video identifikaciju i ugovaranje na daljinu pomoću koga ćete završiti ceo proces iz svoje kancelarije ili dnevne sobe za 20-tak minuta. Ukoliko želite da koristite našu inovativnu uslugu označite sledeće polje nakon čega će Vas kontaktirati naš operater: