Chip Card preuzima kompletan proces integracije i plaćanja

POS i SoftPos

Podržavamo sve relevantne prihvatne kanale platnih kartica kao što su POS / mPOS, bankomati, eCommerce (3D secure), SoftPOS mobilni telefoni. Upravljanje prihvatnom mrežom, monitoring, ATM i POS integracija sistema. Napredne elektronske transakcije na multifunkcionalnim terminalima, Online transfer novca, dinamička konverzija valuta i čitav niz usluga kao podrška vašem poslovanju.

Kontaktirajte nas
POS i SoftPos
Digitalizacija Pijaca – Bez keša po voće i povrće!

Digitalizacija Pijaca – Bez keša po voće i povrće!

Chip Card nudi uslugu prihvata platnih kartica na vašem prodajnom mestu, bez obzira da li je u pitanju frizerski salon, prodajni štand na pijaci, apartman za izdavanje, pekara ili bilo koji drugi tip prodajnog mesta. Naša najveća prednost na tržištu trenutno je besprekorna sigurnost podataka i brzina izvršavanja transakcija.

Kontaktirajte nas

Oblast izdavanja smeštaja

Potpisujemo ugovore direktno sa fizičkim licima koja izdaju smeštaj, što je retkost na tržištu. Ovo osigurava da imate pouzdanog partnera koji vam omogućava naplatu platnim karticama.

Kontaktirajte nas
Oblast izdavanja smeštaja
Fleksibilnost u izboru banke

Fleksibilnost u izboru banke

Zadržite već postojeći račun u bilo kojoj domaćoj banci, čime izbegavamo promene poslovne banke i pružamo slobodu da poslujete onako kako vama najviše odgovara, bez dodatnih ograničenja.

Kontaktirajte nas

Prijavite se za uslugu:

Popunite ovu formu ili zakažite sastanak putem telefona +381 30 40 906

Chip Card nudi platformu za postupak video identifikaciju i ugovaranje na daljinu pomoću koga ćete završiti ceo proces iz svoje kancelarije ili dnevne sobe za 20-tak minuta. Ukoliko želite da koristite našu inovativnu uslugu označite sledeće polje nakon čega će Vas kontaktirati naš operater: