Novo! Koristite eNovac – siguran i jednostavan način plaćanja!

Elektronski novac (eNovac) je zamena za gotov novac koja se može koristiti za platne transakcije, sa ili bez bankarskog računa, i ima ogromnu ulogu u revoluciji digitalne valute koja je zahvatila svet.
U pitanju je bezgotovinski sistem plaćanja koji čini transfer novca bilo koje veličine brzim i jednostavnim a korisnicima omogućava niže naknade i sigurne transakcije.

ZA TRGOVCE ZA KORISNIKE


Izdavanje Platnih Kartica
Kako se koristi elektronski novac

Kako se koristi elektronski novac?


E BLINK

Elektronski novac se unosi i čuva u digitalnom novčaniku, tj. aplikaciji koja omogućava da raspolažete svojim elektronskim novcem.

Klijentima i trgovcima nudimo aplikaciju elektronskog novca E BLINK.

Šta Vam omogućava
E BLINK?


E BLINK

E BLINK korisnicima pruža mogućnost bezgotovinskog plaćanja putem mobilnih uređaja na svim mestima koja prihvataju elektronski novac ili upotrebu prilikom Online kupovine, dok trgovcima omogućava brzu i jednostavnu naplatu roba i usluga.

Može se koristiti za obavljanje različitih finansijskih transakcija, uključujući plaćanja, prenose novca, online kupovinu, dopunu računa i druge slične operacije.

stanje e novcanika
dopuna e novca

E BLINK

E BLINK aplikacija korisnicima omogućava korišćenje elektronskog novca na njihovim korisničkim računima unutar aplikacije.

Taj novac može biti prebačen s bankovnih računa, kreditnih kartica ili drugih finansijskih izvora, a zatim se koristi za obavljanje različitih transakcija sa drugim korisnicima, u trgovinama ili internet prodavnicama koje prihvataju eNovac kao način plaćanja.