Izdavanje Platnih Kartica

Kompletna usluga obrade platnih transakcija po osnovu izdavanja i korišćenja domaće platne kartice – DinaCard i inostranih platnih kartica VISA, MasterCard, UnionPay i ostalih na zahtev klijenata. Izdavanje i upravljanje životnim ciklusom fizičkih i digitalnih kartica na MS, EMV i beskontaktnoj platformi uz čitav niz funkcionalnosti koje će unaprediti vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas
Izdavanje Platnih Kartica
Prihvat Platnih Kartica

Prihvat Platnih Kartica

Podržavamo sve relevantne prihvatne kanale platnih kartica kao što su POS / mPOS, bankomati, eCommerce (3D secure), SoftPOS mobilni telefoni. Upravljanje prihvatnom mrežom, monitoring, ATM i POS integracija sistema. Napredne elektronske transakcije na multifunkcionalnim terminalima, Online transfer novca, dinamička konverzija valuta i čitav niz usluga kao podrška vašem poslovanju.

Kontaktirajte nas

DCC funkcionalnost

Dodatna opcija na svim tipovima bankomata i POS terminala koja krajnjim korisnicima stranih kartica omogućava zaduženje računa u njihovoj lokalnoj valuti.

mPOS rešenja

mPOS (Mobile point-of-sale) je fleksibilan metod za prihvatanje plaćanja karticama u pokretu, preko mPOS čitača kartice koji je povezan sa Android uređajem na kome se nalazi kasa aplikacija trgovca.

Soft POS rešenje

Prihvat beskontaktnih kartica putem SoftPOS aplikacije koja se instalira na standardim Android uređajima. Rešenje idealno za male, mikro trgovce i biznis vertikale poput delivery službi i taxi udruženja.

Sigurnost podataka

Poslovanje se obavlja u skladu sa ISO 27001, ISO 27701, ISO 9001, ISO 22301, ISO 14001 i PCI DSS standardima.

DigitalFirst MC program

Izdavanje digitalnih kartica u realnom vremenu za sve vrste plaćanja. Korisnicima je omogućena potpuna kontrola nad njihovim računima i akreditivima za plaćanje, i jednostavne i bezbedne transakcije.

Kompletna 3D Secure V2 usluga

Visok nivo bezbednosnti OnLine transakcija. Pri svakoj kupovini se slanjem jednokratne lozinke putem SMS-a potvrđuje autentičnost kartice i omogućava transakcija.

Upravljane Fraud&Risk Monitoring Sistemom

Praćenje i analiza transakcija u realnom vremenu. Zaštita klijenata i korisnika usluga 24/7. Prevencija i otkrivanje zloupotreba platnim karticama na ATM i POS terminalima, i WEB prodavnicama. Veliki izbor parametara za podešavanje otkrivanja pojedinačnih tipova zloupotreba.

Kontaktirajte nas
Upravljane Fraud&Risk Monitoring Sistemom
Poslovi Kontakt Centar

Poslovi Kontakt Centar

Podržavamo vaš biznis! Naš 24/7/365 Kontakt Centar je uvek tu da pomogne, isprati sva dešavanja i reaguje na vaše zahteve u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas

Prijavite se za uslugu:

Popunite ovu formu ili zakažite sastanak putem telefona +381 30 40 906